Home
Acupunctuur
Homeopathie
Klankmassage-Therapie
VP3-voedingsprogramma
  - Methode en filosofie
  - Doel en indicatie
  - VP3-consult
Kosten en vergoeding
  --------------------------
Contact en VP3 bestellen
Nieuws en links
   
   
    sitebouw jdb.nl

Elk uur eten, elk uur fitter!

Voor een gezonde bloeddruk en cholesterol, en een evenwichtige suikerspiegel. Volledig ontgiften en snel & verantwoord lichaamsvet reduceren. Dat is het VP3-voedingsprogramma!

Uitgebreide informatie kunt u vinden op www.vp3.nl

Methode en filosofie

De VP3-stofwisselingstherapie uit Zwitserland is door artsen, psychologen en diëtisten ontwikkeld en wordt u als voedingsprogramma aangeboden. Het bijzondere aan het
VP3-programma is dat u elk uur een speciaal uitgebalanceerde maaltijd eet van een gelijke samenstelling koolhydraten, eiwitten en vet. Dit vervangt tijdelijk uw 'gewone' voeding. Het is een volwaardige voeding dus u mist niets wat betreft macro-nutriënten (koolhydraten, eiwitten en vet) en micro-nutriënten (vitaminen en mineralen).

Ervaring
Met de VP3-stofwisselingstherapie is al meer dan 30 jaar ervaring opgedaan. Meer dan 250.000 mensen hebben het VP3-programma met succes doorlopen, o.a. in Zwitserland, Duitsland, Nederland en Spanje. In Nederland wordt het VP3-voedingsprogramma sinds 2001 aangeboden, inmiddels op meer dan 10 locaties. De praktijken staan onder medische leiding van Thomas Norbart, arts.

Effect

Doordat u elk uur een speciaal uitgebalanceerde VP3-maaltijd eet werkt u zonder hongergevoel aan een volledige ontgifting van het lichaam. Zo kan het lichaam zich regenereren en kunnen het CZS (Centraal Zenuw Stelsel) en entero nervous system pathways zich herstellen. De bloedsuikerspiegels blijven stabiel wat het VP3-voedingsprogramma ook geschikt maakt voor diabetici. De stofwisseling en vetverbranding worden gestimuleerd waardoor u in een relatief korte periode lichaamsvet kunt reduceren en tegelijk uw bloeddruk-, suiker- en cholesterolwaardes kunt verbeteren