Home
Acupunctuur
Homeopathie
Klankmassage-Therapie
VP3-voedingsprogramma
  - Methode en filosofie
  - Doel en indicatie
  - VP3-consult
Kosten en vergoeding
  --------------------------
Contact en VP3 bestellen
Nieuws en links
   
   
    sitebouw jdb.nl

VP3-consult

Wat kunt u verwachten van een consult voor het VP3-programma?

Tijdens het eerste consult wordt met u grondig uw medische situatie besproken. Wat zijn uw beweegredenen zijn om het VP3-voedingsprogramma te gaan volgen? Wat wilt u graag bereiken?

Daarna worden er diverse metingen uitgevoerd om exact te bepalen wat uw uitgangspositie is. Met geavanceerde apparatuur wordt u lichaamssamenstelling bepaald: de verdeling vet, spieren en water in het lichaam en uw calorieverbranding per dag. Daarnaast worden bloeddruk, glucosespiegel en cholesterolspiegel bepaald. Uiteraard worden ook het gewicht en de omvang van taille en heupen gemeten.


Als alles in kaart is gebracht en u als u met het VP3-programma wilt starten dan wordt het achterliggende principe van het
VP3-voedingsprogramma uitgelegd en hoe u er mee van start kunt gaan.

Het doel van het VP3-voedingsprogramma is om vet in te leveren en niet spieren en/of water. Tijdens de controle-afspraken wordt steeds opnieuw de lichaamsamenstelling bekeken en de andere metingen uitgevoerd.

Indien het niet naar wens verloopt kan er worden bijgestuurd met homeopathie, supplementen of kruiden. Uiteraard krijgt u allerlei praktische instructies en kunt u al uw vragen stellen.

Dit is van groot belang om gedurende het VP3-voedingsprogramma te blijven controleren wat er gebeurt en met regelmaat op consult te komen. De orgaansystemen verantwoordelijk voor de gewichtsreductie, verbranding, ontgifting en afvoer van de afvalstoffen worden goed in de gaten gehouden en waar nodig bijgestuurd. Als u in de buurt komt van u gewenste resultaat wordt met u de stabilisatiefase besproken. Wij adviseren u geleidelijk het VP3-voedingsprogramma af te bouwen om het resultaat op lange termijn te behouden. Het is raadzaam om contact te houden met u arts of VP3-therapeut om u te helpen bij u nieuwe voedingspatroon en lifestyle.